неділю, 25 червня 2017 р.

Будь-яка пора року має свої принади, проте найбільше саме літо – найулюбленіша пора для дітлахів. Літній настрій, яскраві барви тішать око. А літні канікули – найкращий, особливий час. Адже можна зробити стільки різних справ: погратися з друзями, допомогти батькам, навідати бабусю, грати у комп’ютерні ігри, читати книжки та журнали, спілкуватися з друзями, дізнатися щось цікаве і незвичайне.

Токарівська сільська бібліотека має широкі можливості для того, щоб зробити дозвілля дітей не тільки приємним і цікавим, а й змістовним. Саме тому в червні під час пришкільного відпочинкового табору  бібліотека проводить цикл заходів під назвою «Дітям України щастя і мир»  З дітьми проводять різноманітні ігри, брейн – ринги, конкурси допитливих, вікторини,  конкурс малюнків, колективні змагання, віртуальні подорожі, що спрямовані на розвиток пізнавальних здібностей школярів та інтересу до навколишнього світу, що спрямовані на розвиток пізнавальних здібностей.
 У літній період до уваги користувачів представлена книжкова виставка «Немає кращої пори, ніж літо сонячне й веселе!», яка допоможе перетворити читання у радість, задоволення, в справжнє свято книжкових відкриттів.
Поєднавши знання і дозвілля, діти отримують масу незабутніх вражень та позитивних емоцій.
8 червня  в гостях у казки побували діти пришкільного табору "Ромашка"  які взяли участь у святі –розвага  «Подорож до міста Казок» . Перш ніж вирушити у «диво-подорож» , діти пригадали свої улюблені казки. Справжні «казколюби» проявили себе під час круз-вікторини :  діти побували  на казковому вернісажі, у музеї казкових речей, на площі казкових героїв, бульварі народної казки, на станції дружба та станції загадок.
Казки живуть поряд із нашими мріями. Вони розповсюджують тепло і поліпшують настрій, вчать нас розпізнавати гарних людей, стерегтися поганих. Казки вселяють у наші душі дихання чарів та магії, відчуття, що добро завжди перемагає зло.
Протягом літнього періоду для малечі працює «Бібліотечний кінозал», в якому транслюються повчальні улюблені мультфільми.

Разом з бібліотекарем  діти цікаво і змістовно проводять літні канікули, отримують позитивні емоції покращують навички спілкування, розвивають свої інтелектуальні та творчі здібності, поповнюють багаж необхідних знань.















Немає коментарів:

Дописати коментар