понеділок, 15 лютого 2021 р.


День 15 лютого нічим у календарі не позначений. Але він особливий . Цей день став уже протягом багатьох десятиліть традиційним днем пам’яті про тих, хто загинув в далекому Афганістані та на території інших держав.

Минуло 32 роки з часу офіційного закінчення афганської війни, на якій наші воїни проявили мужність та хоробрість, стійкість та високий професіоналізм, надійність і благородство, відвагу і героїзм. Ми низько схиляємо голови перед відвагою всіх, хто пролив свою кров заради забезпечення миру, з честю виконав свій військовий обов’язок, не шкодуючи власного життя та здоров’я.
В цей день ми вшановуємо воїнів-афганців та згадуємо полеглих в тій війні! Разом із нами працюють люди, які пройшли пекло афганської війни та повернулися живими. Ми безкінечно вдячні вам, воїнам, які самовіддано виконували свій інтернаціональний обов`язок на чужині.
Зібралися в колі тісному
Згадати життя ураган 2
Всі ті, хто вернулись додому
Всі ті, в кого доля – Афган…
З нагоди вшанування пам’яті загиблих та надання щирої поваги живим ветеранам-афганцям, землякам, з нагоди 32-ї річниці виведення військ з Афганістану в Токарівській сільській бібліотеці проведено захід : Година – вшанування «Сивина далекого Афгану» та підготовлено виставку – факт «Про тих в кого доля Афган»
Бажаємо Вам, шановні воїни-інтернаціоналісти, ветерани-афганці, вашим родинам міцного здоров’я, родинного тепла, добробуту і мирного неба!
















 

Немає коментарів:

Дописати коментар